NHL:ään on viime aikoina virrannut paljon uutta verta. Kiekkoliiga on laajentunut Vegasiin ja Seattliin. Lisää kaupunkeja saattaa olla luvassa.

NHL:n varakomissaari Bill Daly kommentoi ESPN:n haastattelussa, että NHL voisi potentiaalisesti palata Atlantaan kolmannen kerran. Tällä kertaa joukkueella voisi olla paremmat mahdollisuudet selvitä kaupungissa, kun kaupungin väestössä on tapahtunut muutoksia ja alueelle on muuttanut suuria yrityksiä.

Viimeksi kaupungissa pelasi Atlanta Trashers, jossa pelasivat muun muassa Dany Heatley, Marian Hossa, Ilja Kovaltshuk ja Kari Lehtonen. Joukkueen urheilullinen ja taloudellinen menestys oli kuitenkin vaatimatonta. Niinpä vuonna 2011 seura siirtyi Winnipegiin ja muuttui Jetsiksi..

Joukkuemäärän kasvattaminen ei kuitenkaan ole NHL:lle ykkösprioriteetti juuri nyt, vaikka uusia mahdollisuuksia seurataankin mielenkiinnolla.

– On olemassa potentiaalisia markkinoita, jotka soveltuisivat hyvin NHL-kiekolle, joten linjamme on pitää ovea auki. Jos jollain on mielenkiintoa ja suunnitelma, hän voi tulla tapaamaan meitä ja arvioimme asiaa. Jos omistajamme kiinnostuvat, voimme lähteä toteuttamaan sitä. Juuri nyt mikään ei ole päässyt sille tasolle, mutta asia voi muuttua, Daly kommentoi.