Jukurit on julkaissut kapteenistonsa Liiga-kaudelle 2023-24.

Joukkueen uudeksi kapteeniksi on nimetty Pekka Jormakka. Varakapteeneina toimivat Jukurien kotiotteluissa hyökkääjät Jarkko Immonen ja Jesper Piitulainen. Vierasotteluissa varakapteeneita ovat puolestaan puolustajat Niclas Lundgren ja Linus Nässen.

Jormakalle alkava kausi on kolmas Jukureissa. Hän oli viime kaudella joukkueen varakapteeni. Kokenut Jormakka on pelannut urallaan yli 300 Liiga-ottelua sekä yli 200 KHL-ottelua ja voittanut MM-hopeaa Leijonissa.

– Valinta joukkueen kapteeniksi on aina kunnia-asia. Tavoitteenani on olla yhtä hyvä kapteeni kuin ne, joiden kanssa minulla on ollut kunnia pelata urani aikana. Olen nähnyt monia hyviä kapteeneja, ja aion ammentaa heidän hyvyydestään. Kapteenina pidän huolta omistani, ja aion luoda joukkueelle tunteen, että tuo kaveri ei ainakaan ota taka-askeleita. Hyvä kapteeni nousee esiin myös tiukan paikan tullen, ja sitä lähden tavoittelemaan, Jormakka sanoo Jukurien tiedotteessa.

– Jore on omalla työnteollaan ja harjoitteluun sitoutumisella osoittanut sen, että hän ansaitsee kapteenin C:n rintaansa. Kukaan ei kyseenalaista sitä, millainen pelaaja tai ihminen Jore arjessa on. Nyt isoin juttu on se, että hän pystyy näyttämään suuntaa jäällä ja sen ulkopuolella. Tässä asiassa Jore on kasvanut paljon viimeisen parin vuoden aikana. Jore on mukana matkassa nyt jo kolmatta kautta, joten tämä on luonnollinen jatkumo niin hänelle pelaajana kuin meille joukkueena, Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen kuvailee.

Varakapteeneista Immonen, Lundgren ja Nässen aloittavat myös kolmannen kautensa Jukureissa. Immoselle alkava kausi on kolmas joukkueen varakapteenina ja Lundgrenille sekä Nässenille toinen. Piitulaiselle alkava kausi on jo kahdeksas peräkkäinen Jukureissa. Viime kaudella hän ei kuulunut kapteenistoon, mutta sitä ennen hän toimi yhden kauden joukkueen kapteenina ja viisi kautta varakapteenina.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
🫡 "Kapteenina pidän huolta omistani"

- P. Jormakka, Jukurien kapteeni kaudella 2023-2024

📲 Lue lisää: jukurit.fi/fi-fi/article/…

#Jukurit #Liiga