Carolina Hurricanes on solminut tryout-sopimukset kahdelle hyökkääjälle. Yhdysvaltalais-kanadalainen Kieffer Bellows ja kanadalainen Jayden Halbgewachs liittyvät Hurricanesin vahvuuteen koeajalle.

25-vuotias Bellows pelasi viime kaudella New York Islandersissa yhden ottelun, Philadelphia Flyersissa 27 ottelua (3+0) ja Lehigh Valley Phantomsissa 12 AHL-ottelua (3+7=10). Hän on Islandersin ykköskierroksen 19. varaus vuodelta 2016. NHL-urallaan Bellows on pelannut yhteensä 95 ottelua tehopistein 14+14=28.

26-vuotias Halbgewachs pelasi viime kaudella SHL-seura Växjö Lakers HC:ssa, jossa tilille kertyi 52 runkosarjaottelua tehopistein 10+10=20 ja 17 pudotuspeliä pistein 2+2. Hän pelasi toissa kaudella San Jose Sharksissa kolme NHL-ottelua tehoin 0+1.

Hurricanesin harjoitusleirillä on nyt kuusi testisopimuksen alaista pelaajaa antamassa näyttöjä. Aiemmin tryout-sopimuksen seuran kanssa ovat tehneet Cory Conacher, Brendan Perlini, Nick Shore ja Nathan Beaulieu.

Walt Ruff

@WaltRuff
The #Canes have signed forwards Kieffer Bellows and Jayden Halbgewachs to professional tryouts.

The two join Cory Conacher, Brendan Perlini, Nick Shore, and defenseman Nathan Beaulieu as PTOs coming to Carolina's training camp.

nhl.com/hurricanes/new…
nhl.com

Bellows, Halbgewachs Signed To PTOs | Carolina Hurricanes

Forwards join Conacher, Perlini and Shore as tryouts at Carolina's training camp