Ottawa Senatorsin tähtihyökkääjä Brady Tkachuk vieraili entisen NHL-kulttipelaaja John Scottin Dropping the Gloves -podcastissa. Jakson aikana Tkachuk pääsi muun muassa kertomaan, kuka on hänen mielestään NHL:n aliarvostetuin pelaaja.

Tkachukin valinta oli hänen joukkuekaverinsa Jake Sanderson. Viime kausi oli 21-vuotiaan nuorukaisen ensimmäinen NHL:ssä, ja hän keräsi 77 ottelussa tehot 4+28=32.

– Sandylla oli ensimmäinen ammattilaiskausi, ja hänellä oli heti vaikutus joukkueeseemme ensimmäisestä pelistä alkaen. Hän teki joukkueestamme paljon paremman, enkä voinut uskoa, ettei hän ollut yksi Calder-finalisteista. Jätkä on yksi tärkeimmistä pelaajista joukkueessamme, Tkachuk sanoi.

– Odotan innolla, että pääsen näkemään, mitä hän pystyy tekemään ensi kaudella. Hän tulee olemaan mahtava pelaaja meille.

Sanderson on Ottawan ykköskierroksen varaus kesältä 2020. Hänet varattiin koko tilaisuuden viidentenä pelaajana.