Vielä viisi vuotta sitten uransa lopettamista harkinnut hyökkääjä Brandon Hagel, 24, jatkaa Tampa Bay Lightningissa pitkällä ja rahakkaalla sopimuksella.

Hagelin kaudella 2024-25 käynnistyvä jatkodiili on kahdeksanvuotinen ja 52 miljoonan dollarin arvoinen. Sopimus vie Lightningin palkkakatosta tilaa 6,5 miljoonaa dollarin verran.

Hagel oli viime kaudella Lightningin neljänneksi tehokkain pelaaja. Työteliäs kanadalainen takoi runkosarjan 81 ottelussa omat ennätyspisteensä 30+34=64. Pudotuspeleissä hän teki kuudessa ottelussa pisteet 1+4=5.

Hagel on alkujaan Buffalo Sabresin 6. kierroksen varaus vuodelta 2016. Sabres ei tarjonnut Hagelille tulokassopimusta, joten Chicago Blackhawks kaappasi Saskatoonista kotoisin olevan hyökkääjän riveihinsä. Hagel pelasi Blackhawsissa kolmen kauden ajan, kunnes hänet kaupattiin keväällä 2022 Lightningiin.