Washington Capitalsin tavoitteet joukkueena ovat jääneet taka-alalle. Vaikka uudelleen rakentaminen voisi olla järkevää, seura on kertonut aikovansa pysyä kilpailukykyisenä. Syy on selvä. Washington haluaa auttaa Aleksandr Ovetshkinia rikkomaan Wayne Gretzkyn maaliennätyksen.

Silti Washington pyrkii uudistamaan joukkuettaan. NHL-toimittaja Frank Seravallin mukaan Capitals haluaa eroon kahdesta kalliista hyökkääjästään.

– En usko, että tämä toteutuu erittäin todennäköisesti, mutta uskon, että Caps haluaisi edelleen kaupata Jevgeni Kuznetsovin, Seravalli kommentoi.

– Tiedämme myös, että he haluaisivat kaupata Anthony Manthan.

Mantha tienaa vuodessa 5,7 miljoonaa dollaria. Viime kaudella hän iski 67 otteluun vaatimattomat tehot 11+16=27.

Kuznetsovin kausi meni niin ikään valjusti. Hän keräsi 81 ottelussa tehot 12+43=55. Hänen tehotilastonsa jäi karusti 26 pykälää pakkasen puolelle. 31-vuotiaan venäläissentterin vuosipalkka on 7,8 miljoonaa dollaria.