NHL:n tähtihyökkääjiin yhä lukeutuva Vladimir Tarasenko allekirjoitti viime viikolla vuoden ja viiden miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Ottawa Senatorsin kanssa.

31-vuotiaan laitahyökkääjän pöydällä oli vapaiden markkinoiden alussa tiettävästi huomattavasti pidempiä ja vuosipalkaltaan rahakkaampia tarjouksia, jotka tähti kuitenkin hylkäsi. Mies otti ensimmäisessä pressissään Senators-miehenä kantaa vapaiden markkinoiden tapahtumiin paljon puhuvasti.

– En haluaisi enää palata siihen. Haluan keskittyä jatkossa ainoastaan positiivisiin asioihin, ja sopimus Senatorsin kanssa on sellainen, Tarasenko kommentoi.

Tarasenko sanoi käyneensä hyviä keskusteluja Senatorsin kapteeni Brady Tkachukin sekä varakapteeni Claude Giroux’n kanssa ennen sopimuksen allekirjoittamista. Mies kertoi myös olevansa läheinen ystävä Senators-puolustaja Artjom Zubin kanssa. Myös maanmiehellä oli merkittävä rooli Tarasenkon Senators-pestin taustalla.

– Pidän tästä nuoresta joukkueesta. Olemme todella nälkäisiä palaamaan voittojen tielle. Uudet omistajat ja joukkue vaikuttaa siltä, että he haluavat todella ottaa seuraavan askeleen kohti menestystä. Olen innoissani saadessani olla osa ryhmää ja voidessani jakaa osan siitä kokemuksesta, jota minulla on (voittamisesta) edellisiltä vuosilta, Tarasenko kertoo.