NHL:ssä kahdesti 40 maalin rajapyykin rikkonut Alex DeBrincat sai kauan toivomansa siirron pois Ottawa Senatorsista kanadalaisseuran kaupattua miehen Detroit Red Wingsiin.

Jenkkitaituri solmi uuden seuransa kanssa samantien neljän vuoden jatkosopimuksen, joka takaa miehelle keskimäärin 7,875 miljoonan dollarin vuositienestit. Tähtihyökkääjä on nyt avannut siirtonsa taustoja medialle.

– Olen superinnoissani. Kasvoin täällä kannattaen Red Wingsiä, joten tämä on ehdottomasti unelmien täyttymys minulle. En usko, että kukaan on onnellisempi kuin vanhempani. Kaikki ovat iloisia ja tämä on hyvä paikka minulle, DeBrincat fiilistelee paluutaan Michiganiin.

Vuonna 1997 syntynyt DeBrincat pääsi todistamaan aitiopaikalta Red Wingsin dynastian voittomarssia ja vuoden 2008 mestaruutta.

– He menestyivät niin hyvin koko lapsuuteni ajan. Sitä oli hauska katsoa ja se oli suuri syy sille, että aloitin itsekin pelaamaan jääkiekkoa. Toivottavasti voimme tuoda menestyksen takaisin kaupunkiin, hyökkääjä unelmoi.

DeBrincat on isossa roolissa Red Wingsin palauttamisessa takaisin menestysseuraksi. Mies on hätyytellyt kahdesti urallaan 80 tehopisteen rajaa runkosarjassa. Vuosina 1991-2016 aina pudotuspeleihin selvinnyt seura on jäänyt tuon jälkeen tosipelien ulkopuolelle seitsemällä peräkkäisellä kaudella.