NHL:n vapaiden pelaajien markkinoilta löytyy vielä monia kovan luokan pelaajia. Sportsnet julkaisi verkkosivuillaan listauksen, josta löytyy kymmenen sivuston mielestä parasta rajoittamatonta vapaata agenttia (UFA).

Listauksena ykkösenä on puolustaja Matt Dumba, joka on edustanut koko NHL-uransa ajan Minnesota Wildia. 28-vuotiasta puolustajaa kaupiteltiin jo kauden aikana, mutta tuloksetta. Tällä hetkellä Dumba pyytää niin arvokasta sopimusta, että todennäköisimpinä osoitteina pidetään Arizona Coyotesia ja San Jose Sharksia, joilla on varaa vastata Dumban pyyntöön.

Listan kakkosena on konkarihyökkääjä Patrick Kane, joka kävi kesän alussa lonkkaleikkauksessa. Kanella löytyy useita ottajia, mutta yhtenä potentiaalisena vaihtoehtona pidetään Buffalo Sabresia. Yhdysvaltalaishyökkääjä on lähtöisin Buffalosta, joten kyseessä olisi kotiinpaluu.

Listalla kolmantena on puolestaan Vladimir Tarasenko, jonka kintereillä ovat ainakin Carolina Hurricanes, Ottawa Senators, New York Islanders ja Seattle Kraken. Hurricanes on tiettävästi vahvoilla tässä taistelussa, koska Tarasenko haluaisi juurikin kyseiseen seuraan.

TOP-10: Parhaimmat vapaat pelaajat (UFA):

  1. Matt Dumba
  2. Patrick Kane
  3. Vladimir Tarasenko
  4. Patrice Bergeron
  5. Tomas Tatar
  6. Pius Suter
  7. Martin Jones
  8. Zach Parise
  9. Jonathan Toews
  10. Denis Gurianov