Ottawa Senatorsista pois haikailevan tähtihyökkääjä Alex DeBrincatin siirtosaagassa on tapahtunut uusi käänne, kertoo sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman.

Aiemmin sopimuksettoman rajoitetun vapaan agentin siirtoa kotikaupunkinsa Detroit Red Wingsiin pidettiin lähes varmana. Nyt asiassa on kuitenkin tapahtunut Friedmanin mukaan uusi käänne.

– Puhuimme siitä, että DeBrincatin tuleva osoite olisi Detroit. Nyt en ajattele asian enää olevan näin. Kun lähdin varaustilaisuudesta, useat tahot kertoivat minulle, ettei yhteisymmärrykseen siirrosta päästy, Friedman kertoo 32 Thoughts -podcastissaan.

Sen sijaan toimittaja nostaa esille useamman vaihtoehdon, jossa päättyneellä kaudella 66 tehopistettä iskenyt taituri saatetaan ensi kaudella nähdä.

– Anaheim on kiinnostunut. New York Islanders on tehnyt kyselyitä pelaajasta ja heillä on nyt varaa lähteä Vladimir Tarasenkon tai DeBrincatin perään. Voisiko DeBrincat toimia samassa ylivoimassa Aleksandr Ovetshkinin kanssa Washingtonissa? Dallasilla ei ole paljoa tilaa palkkakatossaan, mutta kuulemani mukaan (GM) Jim Nill on luova kaveri ja jos he ovat kiinnostuneita, he löytävät kyllä ratkaisun, Friedman pyörittelee.

DeBrincat on rikkonut urallaan kahdesti 40 maalin rajapyykin. Kaikkiaan 25-vuotias amerikkalaislaituri on pelannut NHL:ssä 450 runkosarjapeliä ja tehtaillut niissä 187 maalia ja 373 pistettä. Hyökkääjä tienasi päättyneestä kaudesta 6,4 miljoonaa dollaria.