Tapparan jättävän päävalmentaja Jussi Tapolan seuraava työpaikka on viimein tiedossa. Hän on oslminut kahden kauden mittaisen sopimuksen sveitsiläisen SC Bernin kanssa.

– Jussi Tapola on vahva ja vaativa persoona. Hän tietää, miten saada paras esiin meidän pelaajistamme. Hän on todistanut tämän voittamalla kaksi mestaruutta Tampereella. Olemme äärimmäisen iloisia, että saimme hänet päävalmentajaksi Berniin, kommentoi seuran urheilujohtaja Andrew Ebbett.

– Koen etuoikeutena työskennellä yhdelle tärkeimmistä jääkiekko-organisaatioista Euroopassa. Heti ensimmäisistä keskusteluista lähtien on ollut tunne, että meillä on samanlainen visio SCB:n urheilullisesta tulevaisuudesta, kommentoi Tapola.

Tapola valmensi Tapparan kahteen peräkkäiseen Suomen mestaruuteen. Yhteensä hänellä on mestaruuksia kolme kappaletta. Tapola on myös valmentanut KHL-seura Kunlunia sekä toiminut apuvalmentajana maajoukkueessa.