Columbus Blue Jackets on ollut hyvin aktiivinen siirtomarkkinoilla tällä viikolla. Seura on hankkinut treidien kautta puolustukseensa Ivan Provorovin ja Damon Seversonin.

Joukkueen suomalais-GM Jarmo Kekäläisellä oli myöskin varasuunnitelma siltä varalta, jos toinen toteutuneista siirroista olisikin epäonnistunut. The Fourth Period -sivuston toimittaja David Pagnotta kertoi Twitterissä, että Columbuksen tähtäimessä oli myöskin St. Louis Bluesin puolustaja Colton Parayko.

30-vuotias Parayko on toiminut edelliset kolme kautta Bluesin varakapteenina. Viime kaudella hän kirjautti 79 otteluun tehopisteet 4+23=27. Parayko tienaa nykyisellä sopimuksellaan keskimäärin 6,5 miljoonaa dollaria per kausi ja kyseinen sopimus on voimassa kauden 2029-2030 loppuun saakka.

Parayko on edustanut koko NHL-uransa ajan Bluesia. Hän on pelannut NHL:ssä kaikkiaan 577 runkosarjaottelua (51+182=233) sekä 82 pudotuspeliä (10+22=32).

David Pagnotta

@TheFourthPeriod
The #CBJ added Provorov and Severson this week, upgrading their defensive corps significantly. Another target of theirs, I’ve heard, was Colton Parayko of the #stlblues, whom other teams are also targeting.