Suomalainen hyökkääjälupaus Joakim Kemell pelaa tällä hetkellä pudotuspelejä AHL:ssä ja on esiintynyt niissä tähän mennessä loistavasti.

19-vuotias Kemell kiekkoilee Nashville Predatorsin farmiseura Milwaukee Admiralsissa. Hän on pelannut pudotuspeleissä 11 ottelua komein tehopistein 7+1. Kemell on parhaillaan pudotuspelien maalipörssin jaetulla toisella sijalla yhdessä Jiri Kulichin ja Kole Lindin kanssa, kun kärjessä on 11 maalin Max McCormick.

Kemellin edustama Admirals on mukana AHL:n neljän parhaan joukossa taistelemassa finaalipaikasta. Se on välierissä tappiolla Coachella Valley Firebirdsille otteluvoitoin 1-2. Edellisen ottelun Admirals kuitenkin onnistui voittamaan 3-1, kun Kemell viimeisteli ottelun voittomaalin. Voit katsoa kyseisen maalin täältä.

Alkukauden Kemell pelasi lainalla Liigassa JYPin paidassa, jossa hän kirjautti 43 otteluun tehopisteet 12+3=15. JYPin kauden päätyttyä Kemell lähti AHL:ään, jossa hän pelasi jo runkosarjan lopulla 14 ottelua tehopistein 6+7=13. Kemell on Nashvillen ykköskierroksen 17. varaus viime kesältä.