Juuri hiljattain Kevin Fialalla ja Nico Hischierillä vahvistunut Sveitsi on saanut MM-kisoihin vielä yhden vahvistuksen NHL:stä. New Jersey Devilsin puolustaja Jonas Siegenthaler saapuu vahvistamaan Sveitsin joukkuetta.

26-vuotias Siegenthaler pelasi menneellä kaudella 80 runkosarjaottelua tehopistein 4+17=21 sekä 11 pudotuspeliä pistein 1+2. Aiemmalla urallaan hän on pelannut kaksi kertaa MM-kisoissa.

Devilsin maalivahti Akira Schmid ei sen sijaan osallistu kevään MM-kisoihin. Hän ei saanut Devilsiltä lupaa osallistua turnaukseen loukkaantumisen vuoksi.

Lisäksi Sveitsin joukkueessa mukana ollut hyökkääjä Calvin Thürkauf loukkaantui sunnuntain ottelussa Norjaa vastaan, minkä vuoksi hänen turnauksensa on ohi. Thürkauf ehti pelaamaan kisoissa kaksi peliä pistein 1+1.

Thürkaufin loukkaantumisen myötä Sveitsi on leimannut Damien Riatin kisapassin.