Rauman Lukko tiedottaa tehneensä ensi kauden kattavat sopimukset puolustaja Josh Brookin ja hyökkääjä Brayden Burken kanssa.

Brook siirtyy Raumalle Calgary Flamesin AHL-seurasta Calgary Wranglersistä. 23-vuotias kanadalaispuolustaja summasi päättyneellä kaudella AHL:ssä 13 ottelussa pisteet 1+5=6.

Brook on Montreal Canadiensin kesän 2017 2. kierroksen (56.) varaus. Kanadan U20 MM-joukkueessa kaudella 2018-19 pelannut Brook oli Canadiensin kärkilupauksia, mutta nuorukaisen ura ei lähtenyt neljän AHL:ssä vietetyn vuoden aikana odotettuun liitoon.

Burke puolestaan kiekkoili tällä kaudella Vancouver Canucksin AHL-seurassa Manitoba Moosessa 10 ottelua tehoin 2+4=6. 26-vuotias kanadalaishyökkääjä siirtyi keväällä Sveitsin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle ECH Vispin riveihin.

Burke on pelannut edelliset viisi kautta AHL:ssä neljän eri joukkueen paidassa. Hän summasi parhaalla AHL-kaudellaan (2018-19) 51 ottelussa 21 maalia ja 52 tehopistettä.