Lauantaina MM-kisoissa nähtiin harvinaisen likainen temppu.

Kanadalaishyökkääjä Joe Veleno menetti hermonsa ottelun toisessa erässä Sveitsiä vastaan. Hän astui tarkoituksella luistimen terällä vastustajan nilkan päälle. Sikailu meni tuomareilta ohi, mutta sveitsiläiselle Nino Niderreiterille tuomittiin kaksiminuuttinen väkivaltaisuudesta, kun hän meni kostamaan Velenolle.

C-Moren jääkiekkoasiantuntija Olli Jokinen ei sulattanut Velenon temppua.

– Kaiken järjen mukaan hän ei enää tässä turnauksessa pelaa. Tosta pitää lopputurnaus tulla pelikieltoa, Jokinen sanoi.

– Itse muistan tollaisen tapauksen NHL:stä 15 vuotta sitten. Chris Simon pelasi New York Islandersissa, Jarkko Ruutu Vancouverissa vai Pittsburghissa. Rudi hämmensi omaan tyyliinsä, ja Simon potkaisi samalla tavalla, mutta astui siihen Rudin jalan päälle. Taisi saada parikymmentä peliä pelikieltoa.

Voit katsoa Velenon törkytempun alta.

SchemingSparky

@ScumbagSparky
That’s gross . Get Veleno out of there #IIHFWorlds