TAMPERE. Leijonien MM-joukkueen kapteeni Marko Anttilasta on kuoriutunut viime vuosien aikana pelaaja, jonka tasoa kaikki kiekkofanit haluavat kommentoida.

Kiekkofanit ovat jakaantuneet mielipiteissään kahtia. Osa ei ymmärrä, että miten Anttila on mahtunut MM-joukkueeseen, kun taas osa pitää sitä täysin perusteltuna. Onnistuihan kaksinkertainen maailmanmestari ja olympiavoittaja jälleen valmistavissa otteluissa. Hyökkääjä on myös tärkeä pukukoppipelaaja.

– Kaikilla saa ja pitää olla omat mielipiteensä. Se on hienoa, että niitä löytyy. Eivät ne minua loukkaa. Mä teen vain omaa hommaani ja yritän tehdä sen parhaani mukaan. Valinnat täällä tekevät aivan muut henkilöt kuin minä. Mä olen todella iloinen, että saan olla vielä mukana. On kunnia pelata kotikisoissa. Mulla on puhdas omatunto, kun teen hommani täysillä, Anttila kommentoi.

Leijonat-kapteenin mukaan myös joukkueen pukukopissa vallitsee ilmapiiri, jossa kaikki arvostavat toisiaan suuresti. Pukukopissa ei ole sellaisia pelaajia, jotka eivät sinne kuulu.

– Meillä kopissa kaikki tietävät, että jokainen pelaaja on ansainnut paikkansa tässä joukkueessa kovan leirityksen jälkeen. Kaikki ovat taistelleet paikkansa tänne, Anttila huomauttaa.

Miikka Lahtinen
Twitter: @ladalahtinen