TAMPERE. Leijonien kapteeni Marko Anttila vahvisti puolivälierätappion jälkeen, että hänen maajoukkueuransa on ohi.

Hyökkääjä jätti ottelun jälkeen jäähyväiset kiertämällä kaukaloa ja kiittämällä samalla Leijonien kannattajia.

– Tuli kylmät väreet, kyyneleet ja kaikki. Kiitokset koko joukkueelle, mutta etenkin faneille. Nyt on nuorempien aika. Heillä on paremmat kropat ja enemmän virtaa. Itse siirryn faniksi, ”Mörkö” kommentoi heti ottelun jälkeen.

Anttila saavutti Leijonien riveissä muun muassa kaksi maailmanmestaruutta sekä yhden olympiakullan. Muistot ovat ikuisia.

– Huikea porukka, huikeita muistoja ja hieno yhteisö. Antanut minulle paljon ja olen yrittänyt antaa kaikkeni. Toivottavasti jonkinlainen jälki on jäänyt. Ikävähän kaikkia tulee, mutta se on normaalia elämää. Olen nauttinut tästä kaikesta todella paljon, Anttila sanoi.

Miikka Lahtinen
Twitter: @ladalahtinen