Jääkiekon Champions Hockey Leaguen ensi kauden suuntaviivat alkavat olemaan selvillä ensimmäisten otteluiden osalta. Ensi kauden 24 joukkueelle arvottiin ensimmäisen vaiheen vastustajat keskiviikkona Tampereella. CHL kertoi arvontatuloksista Twitter-tilillään.

Suomalaisista Tappara kohtaa kotona ruotsalaisen Skellefteån, saksalaisen Mannheimin ja irlantilaisen Belfastin. Vieraspelit puolestaan ovat sveitsiläistä Biel-Bienneä, sveitsiläistä Rapperswilliä ja tanskalaista Aalborgia vastaan.

Ilveksen vastustajat kotona ovat Tshekin Trinec ja Vitkovice sekä Ruotsin Färjestad. Keikkapeleissä tupsukorvat kohtaavat Italian Bolzanon, Tshekin Pardubicen ja Ranskan Rouenin.

Lukon kanssa pisteistä pelaavat sveitsiläinen Geneve-Servette, saksalainen Adler Mannheim ja Belfast Suomessa sekä saksalainen München, Rapperswill ja Aalborg ulkomailla.

Toista kertaa sarjaan mukaan päässyt Pelicans mittaa Lahdessa ruotsalaisen Växjön sekä tshekkiläiset Trinecin ja HC Vitkovicen. Vieraissa se punnitsee Salzburgin, Bolzanon ja Rouenin.

CHL:ää pelataan alkavalla sesongilla uudella formaatilla. Jokainen joukkue kohtaa kuusi arvottua vastustajaa kerran ja näiden matsien jälkeen 24 porukkaa rankataan paremmusjärjestykseen yhteen taulukkoon. Tämän 16 parasta etenee pudotuspelien 1. kierrokselle, josta jatketaan tutulla tavalla finaaliin asti.