RoKi on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Dias Guseinovin, 21, kanssa.

Guseinov pelasi päättyneelä kaudella kotimaassaan KHL-joukkue Barys Astanassa. 15 ottelussa hän jäi ilman tehopisteitä. Hän pelasi myös kymmenen ottelua Kazakstanin pääsarjassa ja keräsi kolme syöttöpistettä.

– Guseinov on todella mielenkiintoinen nimi. Hän on näyttänyt jo pystyvänsä pelaamaan todella kovassa sarjassa. Odotetaan laadukasta kahden suunnan pelaamista. Myös pistepotentiaalia on rutkasti, RoKin päävalmentaja Sakari Salmela kommentoi.

KHL:n ja muiden eurooppalaisten sarjojen välinen pelaajaliikenne on ollut viime vuosina lähes jäissä. Venäjän hyökättyä Ukrainaan monilla seuroilla on ollut nollatoleranssi KHL-kytköksille. Tiedotteessaankin RoKi kuvailee Guseinovin tulevan Kazakstanin pääsarjasta eikä KHL:stä, vaikka nuorukainen pelasi tällä kaudella eniten otteluita KHL:ssä.