Ilveksen kanssa aiemmin tänään sopimuksensa yhteisymmärryksessä purkanut puolustaja Tuomas Salmela siirtyy ensi kaudeksi Porin Ässiin.

27-vuotias Salmela edusti Ilveksestä viiden kauden ajan. Torniolaislähtöinen puolustaja pelasi tupsukorvissa yhteensä 238 runkosarjaottelua ja 32 pudotuspeliottelua. Hän oli voittamassa SM-pronssia vuosina 2022 ja 2023.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, kun saimme Salmelasta jämäkän ja luotettavan puolustajan Ässien joukkueeseen. Tume on kova kamppailija ja valmis tekemään kaikkensa joukkueen voiton eteen. Kokeneena pelaajana uskomme hänen sopivan hienosti koppiimme ja porilaiseen kiekkoyhteisöön, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi tiedotteessa.

Salmela kertoo saaneensa hyviä suosituksia Ässien organisaatiosta.

– Minulle tuli tunne, että maisemanvaihdos voisi tehdä hyvää ja Ässät osoitti kiinnostusta, niin siihen oli helppo tarttua. Kuulin paljon hyvää seurasta mm. Nikolas Matinpalolta. Uskon, että sovin Ässien pelityyliin, Salmela sanoi.