Leijonien kapteeni Marko Anttilan upea, mittava ja menestyksekäs maajoukkueura on päättymässä. Kokenut hyökkääjä kertoi asiasta tiistaina Iltalehdelle.

– Kyllä se siltä näyttää. Ei kai tätä kovin vaikea ole ollut arvata, mutta mennään pelit ensin ja katsotaan sitten lopullinen päätös. Ennen turnausta oli se fiilis, ja katsotaan mikä on fiilis sunnuntaina, Anttila sanoi Iltalehdelle.

Leijonissa muun muassa kaksi maailmanmestaruutta ja yhden olympiakullan saavuttanut hyökkääjä ei ole vielä sinetöinyt päätöstään, mutta kommenteista on aistittavissa, että maajoukkuepelit alkavat olla paketissa.

– Taso on kova, ja vuosi vuodelta joutuu tekemään enemmän hommia kropan kanssa. Lauantaina tulee 38 mittariin, niin kyllä siinä hommia saa tehdä, että pysyy perässä. Tämä vaatii tosi paljon ja ikääkin alkaa olla sen verran, että… Mutta kuten sanoin, katsotaan viimeisen pelin jälkeen.

Anttila ei ole puhunut asiasta vielä päävalmentaja Jukka Jalosen kanssa.

– En ole sanonut. Ehkä sekin aavistaa jo, Anttila arvioi.

Voit tutustua MM-kisojen puolivälierien otteluohjelmaan ja lipunmyyntiin täällä.