Florida Panthers aloittaa pian historiansa toisen taistonsa Stanley Cup -finaaleissa. Vastaansa pantterit saavat Vegas Golden Knightsin. Kumpikaan seura ei ole aiemmin voittanut mestaruutta.

Finaalisarjan alla Florida on jakanut hienoja uutisia. Eetu Luostarinen palaa sairaslomalta pelaavaan kokoonpanoon ensimmäiseen finaaliotteluun.

Luostarinen loukkaantui itäisen konferenssin finaalisarjan viimeisessä ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan. Hän joutui jättämään matsin kesken, eikä ole osallistunut Floridan harjoituksiin vammansa jälkeen.

– Hän on pelannut joka ketjussa. Hän on todella vahva kahdensuunnan pelaaja, jolla uskon olevan vieläkin enemmän hyökkäyspään potentiaalia, mutta hän ei muuta peliään jahdatakseen sitä, Floridan päävalmentaja Paul Maurice hehkutti Luostarista pudotuspelien aikana medialle.

Runkosarjassa Luostarinen nakutti 82 otteluun tehot 17+26=43.