New York Rangersiin NHL:n siirtotakarajalla kaupattu Patrick Kane kommentoi tunteikkaasti pitkäaikaisen tutkaparinsa ja hyvän ystävänsä Jonathan Toewsin viimeistä peliä Chicago Blackhawksissa.

Toews sai yleisöltä upeat jäähyväiset kolme Stanley Cupia kaupunkiin tuoneen kapteenin jätettyä viimeisen kerran kaukalon Blackhawks-paita päällään. Kane muistuttaa Toewsin pitkästä työstä koko Chicagon kaupungin hyväksi.

– Hän on legenda! Hän käänsi koko organisaation ympäri. On melko vaikuttavaa, mitä hän on tehnyt paitsi urallaan, myös koko kaupungin hyväksi. Upea persoona faneja ja myös muita ihmisiä kohtaan. Hän oli se kaveri, joka johti joukkuettamme, mikä tekee hänestä legendan, Kane puhui medialle.

– Hänellä on ollut mahtava ura. Toivon todella, että hän nauttii viimeisestä ottelustaan ja laittaa vielä kerran show’n pystyyn. Hän antoi niin monelle ihmiselle niin monta hienoa muistoa, Kane ylistää.

Toews iski maalin viimeisessä, 4-5-jatkoaikatappioon Philadelphia Flyersia vastaan päättyneessä ottelussa ja oli lähellä ratkaista pelin läpiajosta jatkoajalla.

Katso ottelun jälkeiset hetket alta löytyvältä videolta.