NHL:ssä pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Ottawa Senators harkitsee tähtihyökkääjänsä Alex DeBrincatin treidaamista kesällä.

Asiasta kertoi seuran sisäpiiritoimittaja Bruce Garrioch, jonka mukaan 82 pelissä tehot 27+39=66 iskenyt DeBrincat ei ole ollut halukas jatkamaan uraansa Senatorsissa. Taiturimainen hyökkääjä kaupattiin Kanadan pääkaupunkiin yllättäen viime kesänä Chicago Blackhawksista.

– Kuulemani perusteella vaikuttaa siltä, että puhumme pelaajasta, jolla ei ole kiinnostusta solmia jatkosopimusta tänne. Hän sanoi olevansa avoin keskusteluille, muttei vaikuttanut lainkaan sitoutuneelta. Hän ei ole osoittanut merkkiäkään siitä, että hän aikoisi jatkaa täällä, Garrioch paljastaa.

– Senators ei aio pitää häntä, elleivät osapuolet pääse pitkään jatkosopimukseen. Ovi jatkolle on ollut auki siitä saakka, kun he hankkivat pelaajan viime kesänä. Merkittäviä neuvotteluja DeBrincatin, hänen agenttinsa ja GM:n välillä ei ole käyty. Mielestäni on mahdollista, että DeBrincat kaupataan toisaalle varaustilaisuuden aikoihin, toimittaja jatkaa.

Tästä kaudesta 6,4 miljoonaa dollaria tienanneesta DeBrincatista on tulossa kesällä rajoitettu vapaa agentti, joten miehen pelaajaoikeudet säilyvät edelleen Senatorsilla.