Ruotsalaislehti Expressenin tietojen mukaan SHL-seura Malmö Redhawks on tehnyt sopimuksen ensi kaudesta tshekkipuolustaja Jakub Galvasin kanssa.

23-vuotias Galvas pelaa tällä hetkellä Pohjois-Amerikassa Chicago Blackhawksin organisaatiossa toista kauttaan. Pääasiassa hän on saanut vastuuta AHL:ssä Rockford IceHogsissa, jossa hän on tällä kaudella pelannut 60 ottelua tehopistein 3+25=28. Viime kaudella hän pelasi myöskin kuusi NHL-ottelua pisteittä. Galvas on Blackhawksin 5. kierroksen varaus (#150) kesältä 2017.

Ennen Pohjois-Amerikkaan siirtymistään Galvas pelasi kaksi kautta Suomessa. Hän edusti Liigassa Jukureita kaudet 2019-2021 ja pelasi kaikkiaan 90 ottelua tehoin 4+22=26.

Galvas oli pelannut ennen Liiga-vuosiaan koko uransa ajan kotimaassaan. Puolustaja on nähty myös Tshekin maajoukkuepaidassa alle 18- ja 20-vuotiaiden MM-kisoissa sekä miesten maajoukkueessa EHT-otteluissa.