Liigan kurinpitodelegaatio on langettanut Tappara-puolustaja Casimir Jürgensille yhden ottelun pelikiellon.

Jürgens löi tiistain ottelussa poikittaisella mailalla KooKoon Axel Ottossonia niskaan. Jürgens ei saanut ottelussa tilanteesta rangaistusta eikä se edennyt alun perin kurinpidon käsittelyyn. KooKoo teki tilanteesta kuitenkin käsittelypyynnön, minkä seurauksena Jürgens jää sivuun joukkueensa seuraavasta koitoksesta.

Keskiviikon puolivälieräkierrokselta peräti kolme tilannetta eteni kurinpidon käsittelyyn. KalPan Hugo Gallet taklasi Pelicansin Elias Vileniä ja lensi pelistä suihkuun laitataklauksen vuoksi. Näet videon tapauksesta alta tai täältä.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut keskiviikon #KalPa#PelicansFi-ottelusta tilanteen ajassa 34.20, jossa KalPan Hugo Gallet taklaa Pelicansin Elias Viléniä. Ottelussa tilanteesta tuomittiin 5+PR laitataklauksesta.

➡️ Tilanne etenee #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Lukon ja HIFK:n välisestä kamppailusta kaksi tilannetta eteni kurinpidon tarkasteltavaksi. Lukon Matthew Abtin taklaus HIFK:n Iiro Pakariseen (katso alta tai täältä) ja HIFK:n Julius Nättisen taklaus Abtiin (katso alta tai täältä) joutuivat pelikieltouhan alle. Kummastakaan tilanteesta ei vihelletty rangaistuksia itse ottelussa.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut keskiviikon #Lukko#HIFK-ottelusta tilanteen ajassa 21.33, jossa Lukon Matthew Abt taklaa HIFK:n Iiro Pakarista. Ottelussa tilanteesta ei tuomittu Abtille rangaistusta.

➡️ Tilanne etenee #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut keskiviikon #Lukko#HIFK-ottelusta tilanteen ajassa 45.30, jossa HIFK:n Julius Nättinen taklaa Lukon Matthew Abtia. Ottelussa tilanteesta ei tuomittu Nättiselle rangaistusta.

➡️ Tilanne etenee #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn.