Pesäpallo taisi menettää supertähden Kasimir Kaskisuon valitessa jääkiekon. SHL-kassari taisi ottaa nimiinsä ennätyksen pisimmästä tuomariin osuneesta vesipulloheitosta.

Aivan ilman seurauksia ei Kaskisuo päähänpistostaan selvinnyt. Kurinpitolautakunta lätkäisi viiden ottelun pelikiellon.

Tämä tarkoittaa sitä, ettei Kaskisuo ole Leksands IF:n käytettävissä kolmeen ensimmäiseen playoff-otteluun. Sinivalkopaidat aloittavat pudotuspeliurakkansa mitä todennäköisimmin taistelemalla paikasta puolivälieriin.

Aloittavan maalivahdin roolia Kaskisuolle ei ilman Mantas Armalisin suurta notkahdusta olisi valitettavasti ollut tarjolla. Viime kaudella hyvillä tilastoilla ykkösveskarin ruudun hoitanut 29-vuotias Jokereiden kasvatti on torjunut kiekkoja alle 89 prosentin varmuudella voittaen 14 ottelustaan vain kolme.

LUE MYÖS: Suomalaisvahdin tempaus etenee kurinpitoon: heitti tuomaria vesipullolla – katso video