Brynäs IF on erittäin lähellä karsiutumista SHL:stä suomalaisvalmentajien potkimisesta huolimatta. Gävleläisjoukkueen hävittyä kolmannenkin osaottelun jotkut faneista ylittivät hyväksyttävän mielenilmaisun rajat heittämällä.

Tiedotteessaan Brynäs kertoo heidän pelaajansa ja johtajansa joutuneen lauantai-iltana ja sunnuntain vastaisena yönä uhkaaviin tilanteisiin, joista on tehty rikosilmoitukset. Gefle Dagbladin mukaan kyse on urheilujohtaja Johan Alcénista ja hyökkääjä Anton Rödinistä.

— Eilen oli vaikeaa, mutta tänään olen vihainen, Rödin on kertonut Expressenille. On menty liian pitkälle, kun lapset ihmettelevät miksi pitää leikkiä piilosta keskellä yötä. Minun piti herättää lapset, mennä yläkertaan ja piilottaa heidät ullakolla olevaan kaappiin, koska naamioituneet miehet koputtavat ovea.

Kyseiset henkilöt eivät edusta kaikkia Brynäsin kannattajia, sillä joukkueen kannattajayhteisö on aloittanut varainkeruun Alcénin ja Rödinin perheille edellä mainituista tapahtumista johtuen.