Leo Carlssonin kausi on sisältänyt lähinnä suitsutusta, mutta nyt Örebro HK:n timanttinen hyökkääjälahjakkuus täyttää negatiiviset uutisotsikot Ruotsissa. Epäammattimaisen mokauksen takia 18-vuotias lupaus on otettu pois SHL-joukkueensa kokoonpanosta Växjötä vastaan.

Syy kurinpitotoimenpiteelle on harjoituksista myöhästyminen aiemmin tällä viikolla. Carlsson ei päässyt ajoissa paikalle, koska oli nukkunut pommiin. Samassa yhteydessä selvisi, ettei näin käynyt ensimmäistä kertaa.

— On selvää että häpeän, Carlsson tuskailee Nerikes Allehandalle. Ei niin ole käynyt kymmentä kertaa, mutta muutaman kerran olen myöhästynyt. Se ei ole hirveän usein, mutta samalla tiedostan, ettei se ole oikein.

Euroopan ykkösnimeksi ensi kesän NHL-draftissa hehkutettu Carlsson on yleisen mielipiteen mukaan kolmanneksi tai neljänneksi paras valinta varaustilaisuudessa. 40 SHL-ottelussa tehopisteitä on kertynyt lukemin 9+13=22.