Pittsburgh Penguins on jatkanut aktiivisia peliliikkeitään NHL:n siirtotakarajalla.

Aiemmin mm. Mikael Granlundin ja Dmitri Kulikovin riveihinsä hankkinut Pens nappasi uusimpana takaisin tutun paluumuuttajan, seurassa kaksi Stanley Cupia voittaneen konkarisentteri Nick Boninon. Bonino, 34, saapuu Penguinsiin San Jose Sharksin riveistä, jossa mies on pelannut kuluvalla kaudella 59 ottelua tehoin 10+9=19. Boninon 2,05 miljoonan taalan vuosiansiot takaava sopimus umpeutuu tähän kauteen.

Sharks saa kaupassa puolustaja Arvid Henrikssonin sekä ehdollisen 5. kierroksen varausvuoron kesälle 2024. Kaupan kolmas osapuoli on Montreal Canadiensin, joka saa kaupassa SHL-seura Röglessä pelaavan suomalaispuolustaja Tony Sundin pelaajaoikeudet sekä Sharksin 5. kierroksen varausvuoron kesälle 2024.

Pittsburgh Penguins

@penguins
BONINO! BONINO! BONINO IS BACK!

The Penguins have acquired forward @NickBonino in a three-team trade involving the San Jose Sharks and Montreal Canadiens.

Full details: pens.pe/3YiGeRw