Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjan historian parhaimpiin puolustajiin lukeutuva J.J. Watt paljastaa olleensa lapsena kiinnostunut jääkiekkoharrastuksen aloittamisesta.

Miehen nuorempi veli T.J. Watt kuuluu hänkin NFL:n parhaimpiin puolustajiin. Myös veljeskatraan nuorimmainen, Derek Watt pelaa NFL:ssä. Vanhemman Wattin mukaan kolmikko olisi hyvinkin saattanut päätyä jääkiekon pariin. Fysiikkaihmeen mukaan jääkiekkoharrastuksen korkea hinta käänsi kelkan lopulta amerikkalaisen jalkapallon puoleen.

– Turvallisempaa? Ei. Edullisempaa? Kyllä. Suurin este jääkiekon aloittamiselle on sen korkea hintataso. Perinteinen jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji siksi, että kaikki mitä tarvitset on pallo. Jääkiekkovarusteet ovat kalliita ja lapset kasvavat hetkessä ulos varusteista. Lisäksi jääaika on kortilla, Watt luettelee.

Juuri ammattilaisuransa päättänyt J.J. Watt valittiin urallaan kolmesti NFL:n vuoden parhaaksi puolustajaksi.