SaiPan Liiga-kausi 2022-23 on päättynyt. Sen myötä seura julkistikin viikkoinfossaan aikatauluja ensi kauteen liittyvien tiedotusasioiden osalta.

SaiPa julkaisee ensi kauden valmennustiiminsä maanantaina 20.3. kello 10. Huhtikuun ensimmäisellä viikolla kerrotaan puolestaan Liiga-SaiPan muista organisaation muutoksista. Huhti-toukokuun vaihteessa SaiPa tiedottaa pelaajasopimuksista, johon sisältyvät lainapelaajien mahdolliset jatkosopimukset sekä uudet pelaajasopimukset.

Näiden lisäksi SaiPa kertoi, että viisi pelaajaa ei jatka enää ensi kauden joukkueessa. He ovat maalivahti Jere Huhtamaa, puolustaja Seamus Donohue sekä hyökkääjät Ville Meskanen, Jaedon Descheneau ja Gustav Olhaver.

Jokainen yllä mainituista pelaajista pelasi lopulta vain yhden kauden SaiPan riveissä. Merkittävin lähtijöistä on Meskanen, joka sijoittui neljänneksi koko Liigan maalipörssissä. Hän tehtaili 60 otteluun kaikkiaan tehopisteet 21+13=34.

Huhtamaa torjui SaiPan maalilla 18 ottelussa torjuntaprosentilla 87,2%. Donohue kirjautti 59 otteluun tehopisteet 2+13=15. Olhaver pelasi 56 ottelua tehoin 3+7=10. Loukkaantumisista kärsinyt Descheneau pelasi vain 16 ottelua pistein 3+6=9.