Linus Videll on sivussa kaukaloista loppukauden. Oli lähellä ettei ruotsalaiskonkarista olisi kuulunut huomattavasti synkempiäkin uutisia.

— Olin hiuskarvan päässä hengenvaarallisista vammoista, Videll paljastaa SVT Sportille.

Hockeypuls.se:lle Allsvenskanissa nykyisin pelaava Videll kertoi vammastaan vielä tarkemmin. Theodor Niederbachin ajaessa 37-vuotiaan hyökkääjän pää edellä laitaan tältä murtui useita kylkiluita paikoista, jotka suojaavat elintärkeitä elimiä.

— Sekä keuhkot että aortta voivat vaurioitua, jos saan toisen iskun samaan paikkaan.

Videll on tehnyt parhaimmillaan KHL:ssä piste per peli -kauden, mutta maajoukkuepaidassa hänet on nähty vain kausien 2007-09 harjoitus- ja EHT-otteluissa. Toisena koko Allsvenskanin pistepörssissä majaileva laituri on pelannut urallaan yhteensä 20 kautta SHL:ssä ja KHL:ssä.