Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalo on kaupattu NHL:ssä, kertoo sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli.

Hiljattain perheenlisäystä saaneen 28-vuotiaan suomalaismaalivahdin uusi seura on Seravallin mukaan Los Angeles Kings. Toiseen suuntaan matkaa kaksinkertainen Stanley Cup -mestarivahti Jonathan Quick. Kumpikin kaksikosta pelaa sopimustensa viimeistä kautta.

Sportsnetin Elliotte Friedmanin mukaan Kings saa kaupassa lisäksi siirtotakarajan halutuimpiin puolustajiin lukeutuvan Vladislav Gavrikovin. Blue Jacketsiin matkaa Friedmanin tietojen mukaan 1. kierroksen varausvuoro.

Kings ja Blue Jackets eivät ole toistaiseksi vahvistaneet kauppaa tai sen yksityiskohtia.

Frank Seravalli

@frank_seravalli
#LAKings have traded Jonathan Quick to #CBJ. He is part of a deal that will send back Joonas Korpisalo.

@DailyFaceoff

Elliotte Friedman

@FriedgeHNIC
With LA/CLB working on a Korpisalo/Gavrikov deal, word is one of the pieces in return will be Jonathan Quick. Loved watching him during his fantastic run with the Kings, backbone of their two Stanley Cup championships. A first-round pick will also be involved.