Pittsburgh Penguins on hankkinut joukkueeseensa yhdysvaltalaishyökkääjä Nick Boninon San Jose Sharksista, kertoo toimittaja Elliotte Friedman Twitterissä. Kaupan yksityiskohdat eivät ole toistaiseksi tiedossa.

34-vuotiaalla Boninolla on käynnissä toinen kausi Sharksin riveissä. Joukkueen varakapteeninakin toimiva Bonino on kirjauttanut kuluvan kauden 59 otteluun tehopisteet 10+9=19. Bonino tienaa nykyisellä sopimuksellaan keskimäärin 2,05 miljoonaa dollaria kaudesta ja kyseinen sopimus umpeutuu tämän kauden jälkeen.

Bonino on pelannut Penguinsissa aiemminkin urallaan. Hän edusti seuraa kausilla 2015-17, jolloin Penguins voitti myöskin kaksi peräkkäistä Stanley Cupia.

Kokenut Bonino on edustanut Sharksin ja Penguinsin lisäksi Anaheim Ducksia, Vancouver Canucksia, Nashville Predatorsia ja Minnesota Wildia. NHL-urallaan hän on pelannut kaikkiaan 820 runkosarjaottelua (158+195=353) sekä 105 pudotuspeliä (19+29=48).

Elliotte Friedman

@FriedgeHNIC
Good morning…hearing that late last night, Nick Bonino was dealt to PIT @IceSinghHNIC