Jukureiden puolustaja Joni Jurmo on halukas jatkamaan kauttaan Pohjois-Amerikassa. Jukureiden kausi päättyi lauantaina runkosarjaan.

CanucksArmy-sivuston Vancouver Canucksin sisäpiiritoimittaja Chris Faber raportoi Twitterissä, että 20-vuotias espoolainen saattaa siirtyä loppukaudeksi Canucksin AHL-seuran Abbotsford Canucksin riveihin.

Jurmo on Canucksin kesän 20202 kolmannen kierroksen (82.) varaus. 194-senttinen puolustajajärkäle ei ole vielä solminut NHL:n tulokassopimusta.

– Jurmon kausi Liigassa päättyi, kun Jukurit ei päässyt pudotuspeleihin. Hän saattaa tehdä tulokassopimuksen ja liittyä Abbotsfordin mukaan pudotuspeleihin. Saa nähdä löytävätkö osapuolet kaikille sopivan ratkaisun. Kuulimme, että Jurmo haluaa siirtyä Pohjois-Amerikkaan, Faber valaisi tilannetta.

Toista kauttaan Jukureissa pelaava Jurmo kirjasi tällä kaudella Liigassa 52 runkosarjaottelussa tehot 5+8=13. Jokereiden kasvatti on pelannut urallaan myös JYPin väreissä.