Kasperi Kapanen siirtyi Pittsburgh Penguinsista St. Louis Bluesin riveihin siirtolistan kautta noin puolitoista viikkoa sitten. Kapanen on aloittanut uudessa joukkueessaan vakuuttavasti, nimittäin hän on iskenyt kaksi maalia kolmeen ensimmäiseen otteluunsa.

Bluesin päävalmentaja Craig Berube kehui Kapasen otteita NHL:n suomenkielisillä verkkosivuilla joukkueen viime pelin jälkeen, kun se kärsi 2-4-tappion Los Angeles Kingsille.

– Sitä mitä odotin. Fiksu pelaaja, jolla on paljon vauhtia. Hän pystyy tekemään hyviä ratkaisuja kiekolla, mutta hoitaa hommat myös puolustussuuntaan. Tähän mennessä hän on ollut meille hyvä lisä, Berube sanoi.

Kapanen viimeisteli Kingsiä vastaan läpiajosta alivoimamaalin.

– Tämän illan maali oli iso. Hän on päässyt pariin hyvään tilanteeseen. Toivottavasti osuma tuo itseluottamusta ja hän pystyy tekemään meille lisää maaleja, Berube jatkoi.

Kyseisen maalin Kapanen viimeisteli juuri hiljattain Kingsin riveihin siirtyneen Joonas Korpisalon selän taakse.

– Ratkaisu oli vakioni, eli ensin rystylle ja sitten takaisin kämmenpuolelle. Maalilla oli suomalainen, joten en ollut ihan varma, menisikö se sisään, mutta onneksi meni, Kapanen kertasi osumaansa.