Jarmo Kekäläisen orkesteroima Columbus Blue Jackets kävi huhujen mukaan jo NHL:n maaliskuun alussa umpeutuneella siirtotakarajalla neuvotteluja Philadelphia Flyersin tähtikeskushyökkääjä Kevin Hayesin siirrosta seura.

Vielä tuolloin yhteisymmärrykseen 7,1 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttivan Hayesin siirrosta ei päästy. Seurojen uskotaan kuitenkin palaavan asiaan kauden jälkeen.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Kekäläisen ja Blue Jacketsin lisäksi myös Carolina Hurricanes olisi käynyt neuvotteluja Hayesin siirrosta. Friedman pitää kuitenkin Columbusta Hayesille todennäköisempänä osoitteena ensi syksynä alkavalla uudella kaudella.

– Hänen (Hayesin) kanssa suurinta faniaan, Johnny Gaudreau ja Rick Nash, ovat siellä, Friedman muistuttaa.

Hayes ja Gaudreau tekivät yhdessä tuhoisaa jälkeä Bostonin yliopistojoukkueessa 2010-luvun alussa ennen siirtymistään taalajäille. Voisiko sama yhteys löytyä nyt NHL:n puolella?