Liigan siirtomarkkinoilla tapahtuu tällä hetkellä paljon, koska siirtoikkuna sulkeutuu keskiviikkona 15. helmikuuta.

Tällä hetkellä eniten siirtoja on tapahtunut SaiPan ja Sportin riveissä, koska molemmat seurat ovat aloittaneet tyhjennysmyynnit. Kyseinen ratkaisu on ajanut ainakin Sportin hetkellisesti siihen tilanteeseen, ettei kokoonpanossa ole riittävästi miehiä, joten joukkue on hankkinut kaksi lainapelaajaa Lukosta.

Raumalaisseurasta Sportin riveihin lainalle saapuvat puolustaja Vili Laitinen ja hyökkääjä Kim Nieminen. Molemmat pelaajat lähtevät lainalle kahden ottelun ajaksi, kun Sport pelaa maanantaina vieraissa ja keskiviikkona kotikaukalossa.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
MetsäHallion kummipelaaja Kim Nieminen ja Osteria da Filippon kummipelaaja Vili Laitinen pelaavat maanantaina ja keskiviikkona kahden ottelun lainaturvin Vaasan Sportissa.

Sport kohtaa maanantaina Tampereella Ilveksen ja keskiviikkona Vaasassa JYPin.

#JokaPäivä #Lukko #Liiga