SaiPa oli keskiviikkona hetken kiinni voitossa, kun se pääsi Ässiä vastaan jopa kahden maalin johtoasemaan liigaottelussa. Lopulta lappeenrantalaisjoukkue taipui kotonaan 3-4-tappioon kokien jo 16. häviön putkeen.

Kierre on liigahistorian pisin, kun puhutaan yhden kauden sisällä koetuista letkuista. Ennen SaiPaa murheellisen rankingin kärkipaikkaa hallussaan pitivät liigajumbon kanssa kanssa yhdessä Pelicans ja KalPa.

Nuo porukat ottivat käkättimeen 15 kertaa putkeen alkutalvesta 2004 ja vuodenvaihteessa 2005-06.

Lisäksi SaiPa on lähellä kärkipaikkaa yhdessä toisessakin kurjassa tilastossa. Edellisen kerran varsinaisella peliajalla joukkue on voittanut 16. joulukuuta 2022, ja sen jälkeen suora voitto on kiertänyt 21 pelissä.

Pisimpään ilman varsinaisen peliajan voittoja on vetänyt TPS vuosien 2014 ja 2015 ympärillä (22). SaiPan kanssa tilaston kakkospaikkaa jakavat Pelicans ja KalPa.

#liigadata

@smliigadata
#SaiPa:n 15 peräkkäistä tappiota sivuaa #PelicansFi:n ja #KalPa:n "ennätystä" Liigan historiassa.

20 ottelua ilman varsinaisen peliajan voittoa on kahden ottelun päässä #HCTPS:n 22 ottelun putkesta 2014-15.

(Tilaston putkiin laskettu vain saman kauden aikana pelatut ottelut)

Torstaina Liigassa kohtaavat Pelicans ja TPS.