NHL:ssä tehtiin Suomen aikaa lauantai-iltana vaihtokauppa, jossa osallisena olivat New York Rangers ja Vancouver Canucks. Treidissä Canucks saa venäläishyökkääjä Vitali Kravtsovin, kun taas Rangers saa vastineeksi yhdysvaltalaishyökkääjä William Lockwoodin ja 7. kierroksen varausvuoron kesän 2026 varaustilaisuuteen.

23-vuotias Kravtsov on ajautunut tällä kaudella pieneen rooliin Rangersissa, minkä vuoksi hän on jättänyt jo aiemmin siirtopyynnön seurajohdolle. Hän pelasi joukkueessa tällä kaudella 28 ottelua pistein 3+3. Kravtsov on Rangersin ykköskierroksen 9. varaus kesältä 2018. Viime kaudella Kravtsov pelasi lainalla KHL:ssä ja toissakaudella hän pelasi NHL-uransa ensimmäiset 20 ottelua tehoin 2+2.

24-vuotias Lockwood on Canucksin 3. kierroksen varaus (#64) kesältä 2016. Tällä kaudella hän on pelannut 13 NHL-ottelua pistein 0+1 sekä 26 AHL-ottelua Abbotsford Canucksissa tehopistein 12+6=18. NHL-urallaan Lockwood on pelannut tähän mennessä 28 ottelua.

Vancouver Canucks

@Canucks
GM Patrik Allvin announced today that the Vancouver Canucks have acquired F Vitali Kravtsov from the New York Rangers in exchange for F William Lockwood and a 7th round pick in the 2026 NHL entry draft.