New York Rangers ja St. Louis Blues ovat tehneet ison vaihtokaupan NHL:ssä.

Rangers saa kaupassa venäläishyökkääjä Vladimir Tarasenkon ja suomalaispuolustaja Niko Mikkolan. Blues saa vastineeksi puolestaan hyökkääjä Sammy Blaisin, puolustaja Hunter Skinnerin, kesän 2023 ykköskierroksen varausvuoron sekä kesän 2024 neloskierroksen varausvuoron.

Lisäksi Blues pitää puolet Tarasenkon palkasta kontollaan. Tarasenko tienaa tästä kaudesta 7,5 miljoonaa dollaria ja sopimus umpeutuu kuluvan kauden jälkeen.

x - New York Rangers

@NYRangers
OFFICIAL: #NYR have acquired F Vladimir Tarasenko and D Niko Mikkola in exchange for a conditional first-round pick in the 2023 NHL Draft, a conditional fourth-round pick in the 2024 NHL Draft, Sammy Blais and Hunter Skinner.

Full details ⤵️nyrange.rs/3jEzbVb
nhl.com

Rangers Acquire Vladimir Tarasenko and Niko Mikkola | New York Rangers

New York Rangers President and General Manager Chris Drury announced today that the team has acquired forward Vladimir Tarasenko and defenseman Niko Mikkola in exchange for a conditional first-round...