Ryan O’Reilly on treidattu kolmen joukkueen treidissä. Neljä pelaajaa sisältävän vaihtokaupan osapuolia olivat Minnesota Wild, St. Louis Blues ja Toronto Maple Leafs.

Maple Leafs vahvisti hyökkäystään O’Reillylla ja Noel Acciarilla. Molempien sopimukset umpeutuvat tämän kauden päätteeksi.

Blues sai vastineeksi Mihail Abramovin, Adam Gaudetten sekä ykkös-, kakkos- ja kolmoskierroksen varausvuorot. Ex-kapteeninsa palkasta se maksaa yhä puolet.

Wild oli siirrossa vain maksajan roolissa. 25 prosenttia O’Reillyn 7,5 miljoonan dollarin sopimuksen palkanmaksuvastuusta kontolleen ottanut toimitusjohtaja Bill Guerin sai rahallisesta panostuksestaan palkkioksi neljännen kierroksen varausvuoron ja hyökkääjälupaus Josh Pillarin.

O’Reilly on viimeiset kymmenen kautta mättänyt tehopisteitä 55-77 paunan tahdissa. Tällä kaudella nuo lukemat ovat jäämässä haaveeksi, sillä 40 ottelun jälkeen pistesaldo näyttää lukemia 12+7=19.

Acciarin panos Maple Leafsin kokoonpanossa on työteliäs asenne. 31-vuotias hyökkääjä on naarannut tämän kauden 54 kamppailussa tehopisteet 10+8=18.