New York Rangersin ja Los Angeles Kingsin viime yön ottelussa nähtiin paljon puhuttanut ulosajo. Itse ottelu päättyi Rangersin 5-2 voittoon.

Ulosajo tapahtui ottelun avauserässä. Tavallinen kahakka päättyi tuomareiden videotarkastukseen. Pitkän videoiden tuijottamisen jälkeen tuomaristo heitti Rangers-puolustaja K’Andre Miller suihkuun sylkemisestä.

Tilanne meni ohi TV-lähetyksessä, mutta uusinnassa teko näkyi selvästi. Miller räkäisi mojovan klimpin suoraan kohti Drew Doughtyn kasvoja. Doughtyn visiiri kuitenkin suojeli puolustajaa yllättävältä limahyökkäykseltä.

Millerin mukaan kyseessä oli harmillinen vahinko.

– K’Andre Miller on keskustellut Drew Doughtyn kanssa sylkemistapauksesta tänään. Minulle on kerrottu, että hän selitti, ettei tehnyt sitä tarkoituksella, vaan se oli vahinko, ja hän on siitä harmissaan. Minulle kerrottiin, että se oli hyvähenkinen keskustelu, kertoo NHL-toimittaja Dan Rosen.

Voit katsoa videon tapauksesta alta. Sylkeminen näkyy parhaiten noin 1:35 kohdassa.