NHL:ssä tyhjennysmyyntiä tekevä Chicago Blackhawks oli lähellä kaupata 9,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttivan tähtipuolustajansa Seth Jonesin aiemmin tällä kaudella, kertoo NHL-toimittaja Frank Seravalli.

Daily Faceoffin tähtitoimittajan tietojen mukaan Blackhawks kävi neuvotteluja Ottawa Senatorsin kanssa vasta toista kauttaan Blackhawksissa pelaavan 28-vuotiaan tähden palveluksista.

Jones solmi Blackhawksin kanssa jättimäisen, kahdeksan vuoden ja 76 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen vasta kesällä 2021, jolloin mies lähti ison kohun saattelemana Columbus Blue Jacketsista.

Seravallin mukaan tällä hetkellä todennäköisimmin Blackhawksin jättäviin pelaajiin lukeutuvat puolustajat Jake McCabe sekä Connor Murphy. Blackhawks on tiettävästi ottanut vastaan useita tarjouksia kaksikosta.