Ukrainan alle 25-vuotiaiden maajoukkueen maalivahti Savva Serdiuk kertoi Sportsnetille oman mielipiteensä Aleksandr Ovetshkinista.

Tällä hetkellä maajoukkueen mukana Pohjois-Amerikassa hyväntekeväisyysotteluita pelaavan Serdiukin mukaan Washington Capitalsin tähtipelaajan ei pitäisi pelata tällä hetkellä NHL:ssä, koska hänet tunnetaan Vladimir Putinin tukijana.

– En pidä Alex Ovetshkinista ja ystäväni tuntevat samoin. En pidä hänestä, koska hän tukee sotaa. Se on varmaa. Hän tukee (VladimirPutinia, ja se on kauheaa. En ymmärrä, miksi hän pelaa NHL:ssä, ukrainalainen kommentoi samalla, kun hänen joukkuekaverinsa sanoi Ovetshkinista jotain painokelvotonta.

Taalajäillä Ovetshkin on saanut pelata tälläkin kaudella normaalista, eikä hänen suhteensa Putiniin ole näkynyt millään tapaa NHL:n toiminnassa. Sarja on hehkuttanut venäläishyökkääjän suorituksia läpi kauden.