Minnesota Wildin ja Philadelphia Flyersin viime yön ottelu oli kuumaverinen kamppailu, jolla ei paikoitellen ollut mitään tekemistä jääkiekon kanssa. Minnesota voitti ottelun lopulta jatkoajalla maalein 3-2.

Ottelussa kiehui yli, kun ensimmäinen erä oli vasta puolivälissä. Minnesotan Ryan Reaves tiputti hanskat heti aloituksen jälkeen Philadelphian Nicolas Deslauriersin kanssa. Järkäleet tappelivat 40 sekuntia, ennen kuin tuomarit tulivat taluttamaan väsyneet pelimiehet jäähyaitioon.

Peliä ehti jatkua vain 15 sekuntia, kun alkoi seuraava tappelu. Tällä kertaa vastakkain olivat Flyersin Wade Allison ja Minnesotan Mason Shaw. Nyrkkihippa päättyi Shaw’n nopeaan ja selvään voittoon.

Kolmas tappelu lähti käyntiin heti, kun kiekko seuraavaksi tippui jäähän. Minnesotan Marcus Foligno otti mittaa Zack MacEwenistä, ja tämä tappelu oli koko ottelun rajuin. Kumpikin pelaaja sai perille todella kovia iskuja, mutta Foligno säilyi ainoana tolpillaan ja vei näin tappelun nimiinsä.

Nämä kaikki kolme tappelua tapahtuivat vain 17 sekunnin sisällä toisistaan. Ottelussa jaettiin yhteensä 56 jäähyminuuttia.

Tappelut eivät jääneet vain näihin kolmeen. Toisessa erässä Brandon Duhaime otti vielä yhteen Patrick Brownin kanssa.