NFL-joukkueen kulisseja raottavassa Hard Knocks -ohjelmassa on seurattu tällä kaudella Arizona Cardinalsia. Viimeisimmässä jaksossa puheeksi tulee jääkiekko, ja someen jaetussa klipissä selviää, ettei ykköskierroksen varaus Zaven Collinsilla ole pienintäkään aavistusta lajista.

Uransa tähän kauteen lopettanut, kolminkertaisen vuoden puolustaja J.J. Watt on onneksi kertomassa lätkästä lisää joukkuekaverilleen. Hakusessa Collinsilla on niin kaukalossa olevien pelaajien määrä kuin luistinten nimikin.

Wattilla on tausta juniorikiekkoilijana. Amerikkalainen jalkapallo taisi kuitenkin olla oikea lajivalinta, sillä 33-vuotias puolustuksen linjamies on muun muassa valittu kuudesti pelipaikkansa parhaaksi NFL:ssä. Monen mielestä hän on yksi kaikkien aikojen parhaista pelipaikallaan.

Arizona Cardinals

@AZCardinals
Hey @ArizonaCoyotes,

When's open skate 🏒