Vancouver Canucksin kanadalaishyökkääjä Tanner Pearsonin kausi on paketissa.

30-vuotiaan Pearsonin käsi leikattiin marraskuussa. Leikkauksesta toipuminen otti takapakkia, minkä vuoksi hänelle jouduttiin tekemään toinenkin leikkaus. Tämän vuoksi Pearsonia ei nähdä tositoimissa enää tämän kauden aikana.

Tällä kaudella Pearson ehti pelaamaan ainoastaan 14 ottelua, joissa syntyivät tehopisteet 1+4. Pearson tienaa nykyisellä sopimuksellaan 3,25 miljoonaa dollaria kaudesta ja kyseinen sopimus kattaa vielä ensi kauden.

NHL-urallaan Pearson on pelannut yhteensä 590 runkosarjaottelua (133+139=272) sekä 51 pudotuspeliä (9+14=23) edustaen Canucksin lisäksi Pittsburgh Penguinsia sekä Los Angeles Kingsiä. Pearson voitti Stanley Cupin Kingsin riveissä vuonna 2014.

Vancouver Canucks

@Canucks
General Manager Patrik Allvin announced today that F Tanner Pearson underwent a second hand surgery yesterday after a setback in his recovery, and he will miss the remainder of the 2022.23 season.